Struktura zaposlenih

U okviru tehničke službe zaposleno je 30 radnika ( higijeničarke, domaćini objekta, noćni čuvari, majstori ). Njihov svakodnevni zadatak je održavanje higijene objekta kao i staranje o tehničkoj ispravnosti objekta i gradske grejne instalacije, koja je priključena na kotlovnicu CFK.

Uprava i administracija broji 12 zaposlenih. Njihov svakodnevni posao je u okviru administracije, knjigovodstva, računovodstva i svega sličnog što zahteva jedan objekat ovakve prirode.
 
Ugostiteljski blok zapošljava 20 radnika zajedno sa upravnikom. U njihovom sastavu se nalazi uslužno osoblje, kuhinjsko osoblje, higijeničarke i jedan radnik u službi nabavke.

U službi marketinga i organizacije za sportske aktivnosti su zaposleno je 8 radnika, od toga dva profesora fizičkog vaspitanja koja, između ostalog, vrše i obuku neplivača za druge razrede svih osnovnih škola sa teritorije opštine Vrbas, organizuju masovne sportske aktivnosti, školu plivanja itd. Referenti za marketing su zaduženi za sve marketinške aktivnosti CFK.
 

Foto galerija CFK

CFK Vrbas Foto galerija

Pozdravna poruka

Želimo da Vam ljubazno zahvalimo što ste posetili cfkvrbas.com. Koncipirajući ovaj sajt želeli smo da Vam damo što više podataka, koji bi Vam mogli biti od koristi.  
Detaljnije...